over espoo

In 2009 openden we de eerste interieurwinkel in België die enkele van Scandinavië’s beste design merken in een volledig nieuw concept toont. Het Hoge Noorden doet denken aan zuiverheid, functionaliteit en eenvoud. Het nieuwe nordic design breekt niet met deze waarden, maar geeft er wel een creatieve twist aan. Espoo weerspiegelt deze lifestyle met een collectie eigenzinnige meubels en accessoires in een eenvoudig vormgegeven interieur, waar hout en digitaal bedrukte beelden op glas de strakke vorm doorbreken.

espoo is een creatie van een jeugdig team. Resultaat is een designwinkel met een hip, jong en puur karakter die zich onderscheidt in de designwereld door zijn eenvoud en ongedwongenheid. Enkele van onze huidige collecties: 

AsplundSwedeseHAYMuutoNormann Copenhagenferm LivingandTraditionSectoDesignARTEKZweedStringGUBILuckyboysundayArchitectmadeDonna WilsonSandqvistFramaOntwerpduo...  
 

totaalinrichtingen

Naast de shop in Antwerpen, biedt Espoo totaalinrichtingen aan voor zowel privé- als  openbare ruimtes. Contacteer ons indien u professioneel wenst bijgestaan te worden bij uw projecten. Ons interieurontwerp team komt graag bij u langs.

projectmarkt

Espoo heeft reeds heel wat designmeubilair en -objecten aangeleverd voor verschillende ontwerpen in de projectmarkt. Interieurarchitecten, aankopers en architecten kunnen ons contacteren voor hun projecten.

onze showroom

open:
dinsdag - vrijdag
10.30h - 12.30h
13.00h - 18.30h

zaterdag
10.00h - 18.00h

gesloten:
maandag en zondag
maandag enkel op afspraak

contacteer ons

espoo
Vlaamse Kaai 57 & 49
2000 Antwerpen

T +32 3 237 57 97
F +32 3 237 83 38

E info@espoo.be

U heeft een vraag?